Saptamana PowerPlate

Saptamana PowerPlate

saptamana powerplate

Zece minute, cât o oră de fitness !

Aparatul Power Plate există în România de mai mulţi ani în centrele de întreţinere corporală şi în sălile de fitness. Tehnologia pe care o are la bază a fost utilizată în anii ’70 în cadrul antrenamentelor cosmonauţilor ruşi.

Astăzi, Power Plate este considerat unul dintre cele mai bune aparate de fitness.

Platforma, partea cea mai importantă a aparatului, generează impulsuri mecanice care produc contracţii reflexe ale musculaturii. Aceste contracţii sunt percepute ca pe nişte vibraţii puternice.

Avantajul antrenamentelor cu acest aparat este că oferă rezultate într-un timp mai redus decât exerciţiile fizice obişnuite. Zece minute de vibraţii pe Power Plate echivalează cu o oră de fitness.

Prin urmare, aceasta este o soluţie avantajoasă pentru persoanele care vor să economisească timp. Deoarece stimulează metabolismul şi intensifică arderile grăsimilor, antrenamentele cu Power Plate ajută la scăderea în greutate şi la atenuarea celulitei.

Producătorii aparatului susţin că acesta poate activa până la 95-97% din fibrele musculare, inclusiv grupe de muşchi mai greu de „lucrat” în timpul exerciţiilor obişnuite.

Antrenamentele cu Power Plate se fac obligatoriu în prezenţa unui instructor, deoarece doar acesta poate indica poziţiile corecte în care se stă pe aparat şi poate preveni accidentările.

Profită de oferta de 50% reducere la InShape44 Fitness şi achiziţionează-ţi abonamentul de 100min Power Plate la doar 60 lei. Abonamentul se poate achiziţiona doar in cadrul Săptămânii PowerPlate, 11-15.01.2016.  

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website