Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/inshapef/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 924
Maraton de fitness in Baia Mare | Fitness 44

Maraton de fitness și aerobic la sala InShape44 Fitness din Baia Mare

Maraton de fitness și aerobic la sala InShape44 Fitness din Baia Mare

Zilele Portilor Deschise InShape44

Maraton de fitness și aerobic la sala InShape44 Fitness din Baia Mare.

Hai și fă sport în cel mai tare loc de joacă pentru adulți și copiii lor.

Instructori renumiți de fitness și aerobic vin în Baia Mare pentru un maraton sportiv organizat vineri, 12 iunie și sâmbătă, 13 iunie, în beneficiul celor care vor să afle ce tip de mișcare li se potrivește și cum să se mențină în formă.

Băimărenii pot participa gratuit, în baza programării telefonice la 0725.515.419, la clasele susținute de traineri profesioniști veniți din întreaga țară la “Zilele Porților Deschise la InShape44 Fitness”, eveniment organizat la aniversarea unui an de la deschiderea clubului de sport despre care se spune că este cel mai tare loc de joacă pentru adulți și copiii lor.
Programul include antrenamente de Body Fit , Happy Cycling și Steel Training susținute de Gabriel Sebastian Văcărescu, respectiv Running Fit, HIIT (High Intensity Interval Training) și HIIT Combat cu Alin Armanca, recomandate celor care vor să îmbine exercițiile de forță cu cele de cardio.

Mihaela Oana Casu, Simona Niste și Ilona Ilyes vor susține, în cele două zile cu acces liber la InShape44 Fitness, clase de Yoga, Pilates, Body Art și Deep Work unde se îmbină mișcările fizice cu tehnici de respirație, relaxare și mobilitate, scopul final fiind acela de a-i reda organismului tonusul dorit, de a elimina stresul și de a arde grăsimile. Maratonul sportiv include și clase de zumba cu Gianina Sala, unul dintre primii instructori Zumba din România.

Nici copiii n-au fost uitați la aniversare, pentru ei urmând să se organizeze clase speciale de cycling și de gimnastică, acestea din urmă fiind susținute de Georgiana Pădure, multiplă campioană națională la gimnastică, culturism şi fitness, deținătoarea titlului de vicecampioană europeană la fitness și ocupanta locului 4 la Campionatul Mondial, senioare, în 2014.

“Zilele Porților Deschise este un eveniment pe care l-am gândit pentru toți cei cărora le place să facă sport și care vor să se distreze consumând calorii. Ne adresăm însă și celor care ezită să facă mișcare fie pentru că nu se simt pregătiți, fie pentru că nu știu ce tip de antrenament să aleagă. Am dorit să oferim băimărenilor posibilitatea de a-și testa rezistența, de a se consulta cu profesioniști și, în final, de a-i ajuta să adopte un stil de viață sănătos, care nu se poate fără sport”, a declarat Mara Buzatu, manager InShape44 Fitness.

Master trainerilor din țară li se vor alătura instructorii InShape44 Fitness, la rândul lor recunoscuți pentru performanțele lor sportive. Băimărenii pot alege între clasele susținute de Mara Buzatu, Cătălina Keresztes, Radu Suciu, Adorian Moldovan, Andy Nemeth și Andrei Mic, care zi de zi ajută o mulțime de adulți și copii să fie în formă.

Programul complet al Zilelor Porților Deschise se găsește pe pagina de Facebook/InShape44-Fitness, unde sunt informații despre toți instructorii de fitness și aerobic prezenți la eveniment.

www.inshape44fitness.ro

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website