Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/inshapef/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 924
Cum arată Moş Crăciun anul acesta? | Fitness 44

Cum arată Moş Crăciun anul acesta?

Cum arată Moş Crăciun anul acesta?

Mos Craciun

Anul acesta Moş Crăciun face pătrăţele alături de prietenii săi la InShape44Fitness.

Cum arată o zi obişnuită din viaţa noastră şi cât timp mai alocăm pentru a ne bucura de compania prietenilor? Cu toţii avem o viaţă aglomerată şi de cele mai multe ori ne plângem că nu mai avem timp şi de cei dragi. Odată cu înaintarea în vârstă ne încărcăm cu tot mai multe responsabilităţi şi nu mai avem timp şi de gaşca de prieteni.

InShape44Fitness îţi propune să petreci timpul cu prietenii în cel mai sănătos şi relaxant mod-la sala de fitness. Fie că doreşti să te menţii în formă sau să îţi pregăteşti corpul în mod special pentru  trecerea dintre ani, acum o poţi face alături de cei mai buni prieteni, beneficiind de oferta specială de sărbători.

Vino la sala de fitness alături de alţi doi prieteni şi în luna Decembrie beneficiaţi fiecare de câte 10% reducere la achiziţionarea abonamentului. Astfel, în loc de 80 lei- preţul unui abonament întreg, acesta va fi doar 72 lei.

Pentru că singuranţa dăunează sănătăţii, îţi propunem să faci sport alături de prieteni. Ei te vor susţine în drumul tău către o viaţă mai sănătoasă, vă veţi motiva reciproc în timpul antrenamentelor, te vor mobiliza de fiecare dată când nu vei avea chef să vii la sală sau veţi  sărbatori împreună fiecare kilogram pierdut sau obiectiv atins. Așadar, alături de prieteni te vei bucura mai mult de antrenament, te vei simţi mai puţin stresat, te vei strădui mai mult şi nu vei renunţa aşa uşor.

Experţii au demonstrat de mai multe ori că fitness-ul reprezintă o măsură de sănătate. „Condiţia fizică bună se poate obţine prin activitate fizică regulată. Efectele fitness-ului sunt: îmbunătăţirea funcţiilor cardiacă şi respiratorie, creșterea flexibilității, creșterea forței musculare şi a rezistentei. Fitness-ul, efectuat ca o activitate pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, reduce riscul atacurilor cardiace, cancerului de colon, diabetului sau a hipertensiunii.” Chiar dacă nu tuturor ne place să facem efort fizic, răsplata nu va întarzia să apară, în special atunci când suntem alături de persoanele potrivite.

Menţine-ţi stilul de viaţă sănătos şi pregăteşte-te să fii în formă maximă de sărbătorile de iarnă, profitând de oferta promoţională alături de gaşca de prieteni. Oferta este valabilă doar în luna Decembrie 2015. Pentru mai multe informaţii te aşteptăm la recepţia InShape44Fitness sau la numărul de telefon 0725515419.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website