Ce inseamna ascensiunea pe Kilimanjaro?

Ce inseamna ascensiunea pe Kilimanjaro?

Cosmin Andron

InShape44 Fitness va invita marti, 2 Februarie 2016 incepand cu ora 20:30 la un dialog motivational alaturi de Cosmin Andron.  

Ghid montan si instructor de alpinism si schi, Cosmin practica alpinismul inca din 1989.  Multe din ascensiunile sale au fost prezentate in presa nationala si internationala, cele mai notabile fiind in 2006: Transilvania Avenue TD+, pilierul vestic al Banji Feng Bei (5400m) cu R. Keaty (USA) si Suffering First Class ED pe peretele sud-vestic al Siguniang shan (6250m) cu W. Yip (UK).

Experienta sa ca ghid:

  • 2011 ghidează un grup de 30 de studenți din China în Himalaya, pănă la altitudinea de 5600 m (tabara de baza a vârfului Shishapangma – 8013m), unde au avut loc cursuri de inițiere în alpinismul de altitudine.
  • 2013 Annapurna Sanctuary Trek și Tarpu Chuli (5850 m) în Himalaya Nepaleza, Khhang Shiling (6360m) in Himalaya Indiana.
  • 2014 Denali (6197 m), Alaska, Mont Blanc (4810 m) în Alpii Francezi și escaladarea vârfului Carstensz Pyramid (4.884 metri), din Papua Noua-Guinee.

Dupa parerea lui Cosmin „Unele trasee de alpinism sunt adevarate opere de arta. Un traseu nou de exemplu este expresia aspiratiilor si viziunii celui care il deschide. ”

Kilimanjaro – cel mai inalt varf al Africii, unul dintre cele “7 summits” – este varful ideal pentru cei ce doresc o introducere placuta trekking-ului la altitudine mare. Desi nu este un munte tehnic Kilimanjaro ramane o provocare prin altitudine. Deseori subestimat, muntele rezerva surprize celor nerabdatori sau nepregatiti. O calatorie prin mai multe ecosisteme, intalnirea cu alte culturi, un munte frumos si primitor, toate in inima Africii.

Va asteptam in data de 2 Februarie la InShape44 Fitness sa fiti alaturi de Cosmin Andron pentru a afla direct de la el ce inseamna ascensiunea pe Kilimanjaro.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website