Bootcamp Adulti

Bootcamp Adulti

bootcamp adulti

InShape44 Fitness a gandit un program care-si propune sa te ajute sa-ti  schimbi stilul de viata.

Ce faci acum?

 N-ai timp pentru tine, muncesti mult, esti sedentar, ai o alimentatie dezordonata. De cele mai multe ori ajungi acasa de la munca si te repezi la frigider. Stii bine ca ceea ce faci nu e corect, dar ce conteaza, o data nu se pune, maine o sa ai mai multa grija.  De maine o sa-ti pregatesti frumos tot  meniul incepand de dimineata, nu mai  mananci covrigi la birou si sigur ai sa mergi la o sala de fitness sa-ti programezi activitatea sportiva. Iti suna cunoscut?

Ce vei face dupa BOOTCAMP ?

Iti vei organiza TU timpul. Vei munci la fel de mult dar cu energie. Vei deschide cu drag frigiderul stiind ca vei gasi inauntru ceea ce ai nevoie pentru o alimentatie sanatoasa. Ai sa te simti puternic stiind ca ai pornit pe o directie noua. Sala de fitness va deveni  pentru tine o dependenta.

 Cum?

Muncind din greu 3 luni-12 saptamani-36 de sedinte, supravegheat de un antrenor care stie ca se poate. Vei descoperi ca durerea poate sa fie si placere, ca daca zambim doare mai putin, ca atunci cand crezi ca e mai greu ai sa te redescoperi.

Acceptand si urmand sfaturile unui nutritionist care poate-ti va scoate din alimentatie aproape tot ceea ce-ti placea mai mult, vei descoperi placeri gastronomice noi.

 Cand?

Incepand cu 18 Ianuarie si pana in 9 Aprilie, in fiecare zi de Marti si Joi ora 20:00 si Sambata ora 10:00.

De ce?

Pentru ca stii si tu ca NU EXISTA SOLUTII MAGICE

 

Coordonator program:Mara Buzatu-Berg

Doctor:Lavinia Stanescu

Variu Valentina

Miclaus Andreia

ghetie loredana

Costin Simina

Cimpean Alexandru

Petrutiu  Ramona

Podariu Andra

bootcamp

bootcamp

 

 

Campean Alexandru

Costin Simina

ghetie loredana

Miclaus Andreia

Petrutiu Ramona

Variu Valentina

 

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website