Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/inshapef/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 924
Boot Camp pentru copiii supraponderali | Fitness 44

Boot Camp pentru copiii supraponderali

Boot Camp pentru copiii supraponderali

bootcamp

Pentru că îți iubești copilul și vrei să îl vezi fericit, sigur ai început să îi cauți cadoul de Crăciun. Anul acesta ai putea să îi oferi un dar neprețuit: sănătate.

Pentru copilul tău, fericirea stă în lucruri simple. Dragostea părintească nu ține de bani, ci mai degrabă de dovezi solide de afecțiune care să ajute copilul să crească armonios. Jocul mult visat, tableta ori păpușa pe care i le cumperi îi sunt de folos pentru un timp scurt, dar pe viitor are nevoie de altceva.

Dacă vrei să îi dai copilului tău un cadou izvorât din inimă atunci ar fi bine să te gândești la ce îi trebuie acestuia cel mai mult și mai mult, să decizi ce nu trebuie să îi lipsească, iar acest lucru e sănătatea.

Dacă crezi asta, poți alege să îți înscrii copilul la prima tabără pentru copii cu probleme de greutate care este organizează în Baia Mare de către profesioniștii de la InShape 44 Fitness.

“Sunt tot mai mulți copii supraponderali care au nevoie de ajutor specializat. Kilogramele în plus le afectează sănătatea. Riscurile medicale sunt mari, tocmai de accea este important să se acționeze din timp pentru prevenirea problemelor viitoare. Sunt mamă și știu cât mă afectează o banală febră a copilului. Multe boli sunt cauzate de alimentația nesănătoasă și lipsa de mișcare, iar părinții nu pot fi nepăsători”, a declarat Mara Buzatu, administrator InShape 44 Fitness și inițiatoarea programului.

Tabăra este destinată copiilor cu vârsta între 6 și 12 ani și are misiunea de a-i ajuta să scadă în greutate pe durata celor 12 săptămâni de antrenament (36 ședințe), să le formeze comportamente de viață sănătoase, dar mai ales să îi facă să îndrăgească mișcarea.

Programul antrenamentelor din cadrul taberei este coordonat de Mădălina Ignuţă, profesor de educaţie fizică şi instructor sportiv la CSM Baia Mare.

Înscrierile pentru Boot Camp se pot face deja la sediul InShape 44 Fitness, strada Giuseppe Garibaldi, nr. 2 B, Baia Mare (în spatele Liceului UCECOM), iar detalii se pot obține la telefon 0725 515 419.

Durata programului este 16 noiembrie 2015 – 20 februarie 2016, iar prețul este de 400 de lei. Boot Camp InShape 44 Fitness include antrenamente specifice, recomandări nutriționale și monitorizarea permanentă a rezultatelor, orarul activităților fiind marți și joi, în intervalul 18.00 – 19.00, respectiv sâmbătă, de la 10.00 la 11.00.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website