Beauty Pack- pachet promoțional de înfrumuseţare

Beauty Pack- pachet promoțional de înfrumuseţare

beauty pack

InShape44Fitness ţi-a pregătit pachetul perfect pentru a te înfrumuseţa înainte de sărbătorile de iarnă.  Ideal atât pentru a te întreţine cât şi pentru a te remodela, acesta include 100 min Vibro Masaj, 100 min Body Roll, 80 min Solar. În plus, la achiziţionarea pachetului promoţional primești un Voucher CADOU cu abonament gratuit în Fitness valabil 1 lună pe care poţi să îl faci cadou cuiva drag sau poţi să îl foloseşti chiar tu.

Niciodată nu a fost mai simplu şi mai plăcut să te menţii şi să lupţi cu aspectul neplăcut al pielii!

Majoritatea persoanelor aleg solarul ca mijloc de înfrumuseţare şi foarte puţine dintre acestea au conştientizat şi beneficiile asupra stării de sănătate. Cel mai important ar fi formarea vitaminei D, care are un rol esenţial în prevenirea anumitor forme de cancer, creșterea densității oaselor, prevenirea osteoporozei. Expunerea la razele UV controlate are un efect pozitiv asupra psihicului uman: reduce stările depresive, elimină stresul, relaxează şi acționează asupra bunei dispoziții, acestea fiind  recomandate de medici şi pentru tratamentul diferitelor forme de acnee. Rezultatul unui program controlat la solar este o piele frumoasă şi catifelată.

Masajul cu role activează irigația sanguină a pielii şi metabolismul din celulele adipoase. Astfel, prin masajul cu Body Roll are loc o ardere a depozitului de grăsime. În timp ce pielea reacţionează prin furnicături şi căldură, celulele ţesutului conjunctiv produc fibre noi, elastice, pielea devenind astfel, mai tare şi mai proaspătă. Masajul cu role este foarte eficient mai ales la abdomen şi în zona şoldurilor.

Vibromasajul este una dintre cele mai plăcute metode de slăbit şi anticelulitice, recomandat in mod special pentru eliminarea celulitei şi reglarea metabolismului. Acesta este excelent pentru orice tip de utilizator: pentru începătorii care doresc să stimuleze arderea surplusului de grăsime, pentru proaspetele mămici care doresc să revină la silueta dinainte de naştere şi chiar pentru persoanele vârstnice, care doresc să-şi îmbunătăţească densitatea musculară şi circulaţia sângelui. Aparatul de Vibromasaj poate fi utilizat înainte sau după exerciţiile fizice, pentru a relaxa muşchii şi corpul. Te așteptăm la InShape44Fitness să descoperi avantajele şi beneficiile unui aparat de vibromasaj profesional.

Alege să fii sănătoasă şi suplă în orice moment, cu ajutorul serviciilor din pachetul promoțional Beauty Pack. Alături de un program bine definit de exerciţii fizice şi o alimentaţie sănătoasă, îţi vei modela corpul într-un mod armonios.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website